Autoasi Saimaankatu: Autokorjaamo ja autohuolto Lahti

Renkaat, rengashotelli, Lahti

Määräaikaishuolto sähkö- ja hybridiautolle Lahdessa

Auton määräaikaishuolto käy helposti ja nopeasti Autoasi-autokorjaamolla Saimaankadulla Lahdessa. Kun autosi kilometrimittari tai huoltokirja kertoo, että auton määräaikaishuolto lähestyy, kannattaa varata aika meille. Korjaamme ja huollamme kaikki autot, mutta olemme erikoistuneet Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-merkkeihin. Meiltä saat asiantuntevaa, nopeaa ja ystävällistä palvelua - varaa siis aika huoltoon!

Milloin auto tulisi viedä määräaikaishuoltoon?

Auton määräaikaishuolto tehdään tavallisesti 1-2 vuoden tai 30 000 km:n välein – hieman auton mallista, merkistä ja käytöstä riippuen. Se kannattaa tehdä ajallaan sekä ajoturvallisuuden että kustannusten vuoksi. Rikkoutuneen osan huolto tulee aina kalliimmaksi, kuin ajallaan tehdyt huoltotyöt.

Mitä määräaikaishuolto sisältää?

Määräaikaishuollossa käydään koko auto läpi, tarkastetaan kaikki autonvalmistajan määrittämät kohdat ja vaihdetaan mm. öljyt ja suodattimet sekä sytytystulpat tai polttoainesuodatin, riippuen siitä, onko kyseessä bensiini- vai dieselauto. Lisäksi tehdään tarkastuksessa ilmenneet huoltotoimenpiteet. Kerromme sinulle selkeästi korjaus- ja osienvaihtotarpeet sekä syyt niihin, jos sellaisia ilmenee.

Nopeaa palvelua - maksa tarvittaessa erissä!

Autoasi-autokorjaamo Lahden keskustassa Saimaankadulla huoltaa asiantuntevasti ja nopeasti kaikki automerkit. Tuo autosi vaikka aamulla ja nouda takaisin työpäivän jälkeen - meiltä saat tarvittaessa myös edullisen sijaisauton huollon ajaksi.

Kysy tarvittaessa Autoasi-rahoitusta: saat 14 vrk korotonta maksuaikaa ja huoltolaskun voit jakaa osiin. Tarkasta jo tänään, koska autosi määräaikaishuolto tulee suorittaa ja varaa aika meille!

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh. 010-770 2019, korjaamo

huolto@autoasisaimaankatu.fi

Varaa huolto »

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

 

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2017 peruslogo FI web

Pirelli virallinen logo

Driver virallinen logo