Autoasi Saimaankatu: Autokorjaamo ja autohuolto Lahti

Renkaat, rengashotelli, Lahti

Continental renkaat – turvallista ja mukavaa ajoa jo vuodesta 1871! Visionäärinen Continental tarjoaa valinnanvaraa kesärenkaista kitka- ja nastarenkaisiin suoraan renkaiden suunnittelu- ja kehitystyön huipulta. Tule tutustumaan Autoasi Saimaankatu -liikkeeseemme Lahden keskustaan ja löytämään parhaimmat Continental renkaat juuri omiin tarpeisiisi! Halutessasi saat renkaat valmiiksi asennettuina.

Continental kesärenkaat

Kun aurinko polttaa asfalttia ja kaatosateet kastelevat tienpintaa, Continental kesärenkaat tarjoavat korkeatasokasta ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Huippuunsa hiottu rengasteknologia pääsee kesärenkaissa esiin niin loistavissa pito- ja käsittelyominaisuuksissa kuin ensiluokkaisessa ajovakaudessa – myös korkeilla nopeuksilla. Valitse autoosi Continental kesärenkaat, kun haluat nauttia Suomen suvesta!

Continental nastarenkaat

Continental nastarenkaat tekevät talviajosta turvallista ja sujuvaa säällä kuin säällä. Renkaiden erinomainen nastoitus ja pintakuviointi mahdollistavat lyhyemmät jarrutusmatkat sekä takaavat auton hyvän käsiteltävyyden yllättävissäkin tilanteissa. Olipa tie luminen tai jäinen, Continental nastarenkaat tuovat perusteellista pitoa talviajoon.

Continental kitkarenkaat

Pohjoisen vaihtelevat ajokelit edellyttävät talvirenkailta poikkeuksellista mukautuvuutta. Continental kitkarenkaat vastaavat tähän tarpeeseen monipuolisilla ajo-ominaisuuksillaan: kestävä ja pitkälle kehitetty pintakuviointi antaa huipputason pitoa niin jäällä kuin lumella, ja sekä ajettavuus että käsittelyominaisuudet säilyvät erinomaisina myös kuivalla asfaltilla. Näiden lisäksi Continental kitkarenkaat tunnetaan myös lyhyistä jarrutusmatkoistaan sekä jäällä että kuivalla ja märällä asfaltilla.

Autoasi Saimaankatu on monipuolinen autokorjaamo ja varaosamyymälä Lahden keskustassa. Rengaspuolen monipuoliseen tarjontaamme kuuluvat niin Continental renkaat kuin muutkin huippumerkkien edustajat. Tervetuloa palveltavaksi!

AUTOASI SAIMAANKATU

Saimaankatu 31
15140 LAHTI

Puh. 010-770 2010, myymälä
Puh. 010-770 2019, korjaamo

huolto@autoasisaimaankatu.fi

Varaa huolto »

Sijainti kartalla »

innovoice luottohakemus

Serti isompi

 

MA - PE 7.45 - 16.30
LA 9 - 14

sv 2017 peruslogo FI web

Pirelli virallinen logo

Driver virallinen logo